Apartament de vânzare cu 2 camere, Gara

Cod ofertă : VOA386
€ 78 300

Prezentare

Prezentare generala ansamblu rezidential Arka Residence

Propune echilibrul perfect între o viaţă mai sănătoasă şi una dinamică, urbană, tipică unui oraș european. Locuitorii din ARKA Residence au la indemana orice punct de interes al orasului, supermarketuri, mijloace de transport, o zona linistita, deosebita prin pozitionarea ei pe harta orasului, cu imobile construite in era moderna, cu multe spatii verzi.

ARKA Residence, în cartierul îmbrăţişat de verdeață, îţi oferă cea mai spectaculoasă locaţie din Iași. Aici ai toate avantajele unui stil de viaţă sănătos şi în acelaşi timp ești aproape de centrul oraşului.

ARKA Residence este situat în zona Billa - Gara, la 5 minute de centrul orașului, unde poţi să mergi la cumpărături sau la un film şi să îți petreci timpul împreună cu familia şi prietenii.

Parcarea nu va mai fi o problemă, ARKA Residence beneficiază de parcare subterană pe două niveluri, și adăpost de protecție civilă. Accesul în parcare va fi pe bază de porți automate și telecomandă, iar liftul coboară până în parcare.

Eleganța exteriorului se prelungește la interior prin subtilitatea îmbinării notelor minimaliste cu nuanțe de rafinată ambianță și calitate. Apartamentul tău sfidează tendințele actuale și surprinde viitorul prin designul său. Spațiile deschise, scăldate în lumina naturală și suprafețele generoase îți oferă confortul pe care îl meriți.

Pentru detalii complete si pentru vizionarea contactati consilierul nostru imobiliar. ValenţiuVornicu Mobil: 0754.600.028 Email: valentiuvornicu@gmail.comAdresa: SosArcu, nr. 33,Bl CL5 , Iasi, Romania Website: www.procity.ro www.facebook.com/AgentiaImobiliaraProCity

Detalii

Număr camere 2   Construit 2018
Etaj 3   Băi 1
Etaje clădire 7   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 58   Acoperiş Carton
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii apa, apometre, boxă, canalizare, CATV, centrală, curent, faianţă, gaz, gresie, Internet, parchet, telefon      

Contactează agentul: Valenţiu Vornicu

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj