Vilă de vânzare, 120 mp, Popas Pacurari

Cod ofertă : VOC385
€ 82 000

Prezentare

Cubic Village descrie un cartier de 90 de case, construite în stil minimalist, din care 20 de case au fost livrate în 2016 şi reprezintă deja o comunitate tânără, 40 sunt în construcţie şi vor fi date în folosinţă în 2017, iar restul sunt în proiect pentru anul 2018.

În fiecare dintre cele trei tipuri de case elementele funcţionalităţii moderne se îmbină cu esteticul şi cu nevoile vieţii contemporane. În mod inovator, construcţia oferă spaţiului de locuit o nouă perspectivă şi o nouă dimensiune. Suprafeţele capătă forme nebănuite, camerele cunosc o altă aranjare, ferestrele mari creează o atmosferă plăcută, iar terasa devine un punct de atracţie cu acces fie din dormitor, fie din living. Inovaţia construcţiilor constă în sistemul de încălzire prin pardoseală, cu termostate de ambient în fiecare cameră.
In medie fiecarei case i se atribuie 250mp de teren

Cartierul este situat pe una dintre cele mai frumoase coline ale Iaşiului, în zona Popas Păcurari - Rediu, şi oferă o vedere panoramică impresionantă asupra oraşului, fiind totodată locul ideal pentru cei care doresc să se bucure de linişte, departe de agitaţia urbană. Întregul cartierul este asfaltat pe străzile interioare, iar pentru că ne dorim ca fiecare locatar să se simtă în siguranţă asigurăm barieră la intrarea în cartier şi putem pune la dispoziţia clienţilor noştri servicii de pază.

TIPURI DE CASE

CASE TIP SINGLE - SPAŢIUL DE CARE AI NEVOIE

Casele single reprezintă echilibrul perfect dintre nevoia de spaţiu, interior şi exterior, generos şi confortabil şi dorinţa de intimitate. Respectând principiile estetice, soluţiile moderne şi dotările de ultimă generaţie asigură confortul şi spaţiul necesar unei familii numeroase.

CASE TIP DUPLEX - INTIMITATE FĂRĂ SINGURĂTATE

Ideale pentru cei care doresc să aibă linişte, dar nu şi singurătate, casele duplex oferă confortul pe care oricine şi-l doreşte, fiind potrivite pentru familiile extinse sau pentru un grup de prieteni care doresc să locuiască aproape, dar separat. Casele duplex se remarcă prin spaţiul de locuit generos, dar şi prin intimitatea pe care o oferă fiecărei familii curtea interioară.

CASE ÎNŞIRUITE - CASE CU PERSONALITATE

Sentimentul traiului în mijlocul unei comunităţi strânse şi prietenoase poate fi obţinut alegând una dintre casele noastre înşiruite. Cu o suprafaţă utilă de 120 de mp, simetria caselor înşiruite întâlneşte nevoia de spaţiu şi confort .
Pentrudetalii complete sipentruvizionareacontactaticonsilierulnostruimobiliar. ValenţiuVornicu Mobil: 0754.600.028 Email: valentiuvornicu@gmail.comAdresa: SosArcu, nr. 33,Bl CL5 , Iasi, Romania Website: www.procity.ro www.facebook.com/AgentiaImobiliaraProCity

Detalii

Număr camere 4   Construit 2017
Etaje   Băi 2
Suprafaţa totală (mp) 250   Balcoane 2
Suprafaţa utilă (mp) 120   Acoperiş Carton
Tip imobil Vilă      
Alte detalii apă, apometre, canalizare, CATV, centrală, curent, faianta, finalizată, gaz, gresie, internet, parchet, telefon      

Contactează agentul: Valenţiu Vornicu

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj