Apartament de vânzare cu 2 camere, Nicolina

Cod ofertă : VOA263
€ 54 000

Prezentare

Complexul rezidential CASĂ NOUĂ aduna in acelasi loc toate calitatile unui spatiu european: armonie, spatiu, zone verzi si acces la zonele centrale ale orasului in imediata vecintate.Constrcutiile noastre vor garanta o investitie de mare valoare de piata, prestigiu si sigura in timp.
Imobilele Casa Noua 1, Casa Noua 2 si Casa Noua 3 se intind pe o suprafata de 1100 -1950 mp si au in total cate 24, 25 si 26 de unitati dispuse pe cate 4 sau 5 nivele cu terase retrase. Securitatea rezidentilor este asigurata de un sistem de acces electronic sau de interfonul cladirii. Apartamentele noi CASĂ NOUĂ au cate 5 sau 6 apartamente pe etaj, iar fiecare apartament este partitionat inteligent, cu spatii generoase inundate de lumina naturala si cu vedere panoramica.
CASĂ NOUĂ ofera la vanzare apartamente cu 1, 2, 3 camere, atat cu plata cash cat si prin programul prima casa sau orice alt tip de credit. Deoarece sunt apartamente noi finalizate „la gri” sau in curs de finalizare, viitorul proprietar are posibilitatea de a opta pentru detalii de finisaj. Confortul locatarilor este lucrul cel mai important de care se tine cont in proiectare, de aceea apartamentele vor fi finisate in perfecta armonie cu tendintele omului modern, practic, dar si exigent in ceea ce priveste locuinta personala.
Imbinand utilul cu placutul, pastrand echilibrul intre functional si estetic, specialistii nostri au introdus note de design ambiental, tinand cont de dispersia luminii, de dispunerea avantajoasa a mobilierului si a obiectelor in spatiu, de culoare ca element definitoriu al interiorului.
Pentru interior, conceptele cheie au fost modernismul, eleganta si spatiul generos.
Materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, corespunzand ultimelor standarde in domeniul constructiilor.
La livrare, apartamentele sunt gata finisate cu materiale de calitate in culori si forme alese de cumparator dintre cele puse la dispozitie de catre dezvoltator. Totul, de la gresia de import la usile metalice, a fost special ales pentru a-ti oferi confortul si siguranta la care te astepti.
DOTARI CASA NOUA :
Centrala termica individuala,Timplarie PVC Profil REHAU EURO 86 cu 6 camere cu geam tip TRIPLEX,Parchet laminat,Usa metalica la intrare,Usi interioare din lemn,Finisaje (gresie, faianta) import,Vopsele lavabile,Intrerupatoare si prize de import,Pregatire pentru cablu TV, internet si telefon in fiecare camera,Obiecte sanitare inclusiv bideu, baterii sanitare cu garatie 5 ani,Obiecte termice garantie 12 ani,Instalatii de climatizare,Termosistem CERESIT de 10 cm grosime,Tencuiala decorativa ultra rezistenta la factorii de mediu,Parcare exterioara.

Detalii

Număr camere 2   Construit 2016
Etaj 3   Băi 1
Etaje clădire 5   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 48   Acoperiş Carton
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj