Conest Evolution

0% comision
Zona: Dacia
Construcţie: 2022

Prezentare

Conest Evolution construim cu dedicare şi responsabilitate cele mai bune apartamente pentru confortul tău şi al familiei tale. Îţi oferim garanţia celei mai bune alegeri şi un raport corect între calitate şi preţ. Ansamblu rezidential cu apartamente spatioase,  decomandate de una, doua si trei camere. Conest EVOLUTION este situat în Dacia și cuprinde în total 319 apartamente și 368 locuri de parcare supraterane, totul fiind gândit în jurul ideii de confort și siguranță. Apartamentele beneficiază de spații luminoase, sunt eficiente, funcționale și moderne. Fiind structurate pentru a te bucura de spațiu interior, confort și liniște alături de cei dragi. Dezvoltăm CONEST EVOLUTION folosind materiale de calitate, punem accent pe finisajele interioare și aplicăm soluții tehnice moderne pentru a reduce costurile viitoare pentru utilitati precum și pentru a spori siguranța și confortul vieții tale de zi cu zi.

- Achizitionarea locului de parcare se face contra cost, 10000 euro/loc. Deasemenea, mentionam ca fiecarui apartament ii revine cate un loc de parcare minimum .

- Regimul de inaltime al cladirilor din proiect este P+7E

- Pozitionat in oras, cu acces rapid la zona centrala, proiectul beneficiaza si de o retea de servicii comerciale private in imediata vecinatate, fiind plasat in zona LIDL – Tigarete.

Pentru detalii complete si pentru vizionarea contactati consilierul nostru imobiliar. ValenţiuVornicu Mobil: 0754.600.028 Email: valentiuvornicu@gmail.comAdresa: SosArcu, nr. 33,Bl CL5 , Iasi, Romania Website: www.procity.ro www.facebook.com/AgentiaImobiliaraProCity

Contactează agentul: Valenţiu Vornicu