Crystal Residence

0% comision
Zona: Rediu
Construcţie: 2017

Prezentare

În imediata apropiere a Rondului Păcurari se înalță ansamblul de locuințe Crystal Residence

Ferit de zgomotul aglomerației urbane, la o distanță de 3 minute de marile magazine (hipermarketul Kaufland), Crystal Residence este amplasat strategic pentru a oferi un mediu intim, civilizat și ușor de accesat.

Deplasarea către centrul orașului poate fi realizată și prin intermediul mijloacele de transport în comun, cea mai aproapriată stație fiind la Rond Păcurari. Pensiunea Crystal, terenul de tenis, piscina și grădinița sunt, de asemenea, punctele de interes din imediata vecinătate a construcției. În prezent, datorită evoluției cibernetice, tehnologia poate fi adusă foarte ușor și în cadrul propriului cămin

Crystal Residence vă oferă locuințe inteligente care pot fi monitorizate de la distanță cu ajutorul unui dispozitiv mobil, al unei tablete, al unui laptop sau al unui touch panel.

Toate utilitățile pot fi controlate pentru a garanta o deplină siguranță familiei (curentul electric, încălzirea, gazul), iar în cazul unei urgențe apartamentul își atenționează singură proprietarul. Pentru a crea un mediu relaxant și călduros, acestea pot fi programate după nevoile fiecăruia rapid și ușor. Clădirea reprezintă o structură din beton armat în cadre, facilitând astfel compartimentarea personalizată după cerințele viitorului proprietar.

Zidăria de cărămidă este tencuită mecanizat la interior, iar la exterior este acoperită cu un termosistem de 10cm grosime. Planşeele sunt din beton armat şi au izolaţie termică şi fonică realizată din polistiren. Ferestrele cu geam termopan au tâmplăria alcătuită din profile PVC cu 5 camere și sunt prevăzute cu glafuri de alubond.

Apartamentele vor fi predate cu următoarele amenajări interioare: ușă de intrare metalică antiefracție, uși de lemn cu pervaz dublu, pardoaselă din granit / gresie porțelanată pentru holuri, bucătării și băi, iar pardoseala din parchet de inalta calitate acoperind celelalte încăperi. Locuințele au acces la servicii de internet, telefonie și televiziune.

Băile și bucătăriile apartamentelor Crystal Residence sunt utilate cu obiecte sanitare și accesorii moderne. Fiecare locuință este dotată cu o centrală termică ce asigură încălzirea și apa caldă. Camerele dispun de calorifere din oțel tip panou, cu un design plăcut.

  Coridoarele comune și casa scării sunt finisate cu materiale moderne, pardoseala este realizată din granit, scările sunt prevăzute cu balustradă din inox, iar pereții sunt tapetați pentru a reda un ambient primitor. În dreptul fiecărui apartament sunt amplasate contoarele utilităților, ușurând predarea situației lunare. Accesul în clădire este monitorizat prin intermediul unui interfon video modern, sporind siguranța din cadrul acesteia. Deplasarea între nivele este facilitată de ascensoarele Schindler ce asigură un transport confortabil în condiții de maximă siguranță.

Parcarea Crystal Residence este proiectată pentru a oferi fiecărei familii un loc personalizat pentru mașină.

Petrecerea timpului liber devine o plăcere. Bucură-te de compania persoanelor ca tine, socalizând în foișorul rustic sau în zona de grătar, în timp ce copii se vor distra în parcul de joacă, întins pe o suprafață de 400m2, feriți de orice pericol urban.

COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR! Pentru detalii complete si pentru vizionarea ansamblului contactati consilierul nostru imobiliar. Valenţiu Vornicu Mobil: 0754.600.028 Email: valentiuvornicu@gmail.com Adresa: Sos Arcu, nr. 33,Bl CL5 , Iasi, Romania Website: www.procity.ro www.facebook.com/AgentiaImobiliaraProCity

Apartamente cu o cameră

 • Apartament de vânzare cu o cameră, Pacurari

  Apartament de vânzare cu o cameră, Pacurari

  Pacurari – Rediu ,Bloc nou 2018 ,apartamenr cu o camera ,etajul 3/7, suprafata 34 mp+ balcon 4mp ,centrala termica,gresie , faianta, parchet ,usa metalica,tamplarie PVC, excelent amenajat ,lift ,liber .

  € 37 000
 • Apartament de vânzare cu o cameră, Pacurari

  Apartament de vânzare cu o cameră, Pacurari

  Pacurari – Crystal Residence apartament cu 1 camera D,etaj 3/7,34 mp+ balcon 4mp ,Centrala termica,tamplarie PVC ,usa metalica, parcare, Pret 37000 euro

  € 37 000

Contactează agentul: Valenţiu Vornicu